Stop Waste!
Food and confectionery are intertwined in medicine. According to the product mix, we can obtain drugs and/or candy: candy medications called La'uq, nougat, marzipan, stomachic jam (to aid digestion); tablets ... Sweet treats should be consumed in moderation! In Hippocratic medicine, sugar products were classified as hot and humid (like ginger, saffron, dates, almonds, olives or onion). For the first seasonal food lesson we will prepare quince jelly, jam and paste. The quince (Cydonia oblonga) fruit is pear-shaped and bulky. Its’ surface is cottony and at maturity, it is yellow and very fragrant. Quinces are almost always eaten cooked. Quince jam is used to calm gastric troubles and a viscous product made from its core is used as a medicine against coughs. We will use the core to prepare the quince jelly, which is commonly used to treat children’s choughs because it is alcohol free and 100% natural. For the quince jam I will use honey instead of sugar and season the jam with peppercorns, Schinus molle. Peppercorns are used in traditional medicine for their antibacterial and antiseptic properties. It has also been used as an antidepressant, diuretic, toothache, rheumatism and menstrual disorders. Other quince recipes are included in this blog. And finally, we will also prepare pear (Pyrus communis) compote preserves. You can use the preserved fruit to make tasty and healthy desserts throughout the year.
La confiserie et la cuisine se trouvent intimement mêlées à la médicine. Selon les mélanges de produits, on obtient alors des médicaments ou des confiseries : bonbons médicaments appelés La'uq, nougats, massepains, confitures stomachiques (pour digérer), dragées... Les délices doux doivent êtres consumé avec modération ! Dans la médecine hippocratique le sucre est classé parmi les produits chauds et humides (comme le gingembre, le safran, les dattes, les amandes, les olives ou l'oignon). Pour la primer lésons de cuisine de saison nous préparons la confiture, gelée et pate de coing. Le coing (Cydonia oblonga) est le fruit du cognassier. Piriforme et volumineux il est cotonneux en surface et à maturité est jaune et très odorant. Les coings crus ne se consomment qu'après blettissement. La confiture de coings est une confiture stomachique et les fosses traitées produisent une liquide viscose qui est bu comme un médicament contre la toux. Nous préparons une gelée des fosses, qui est couramment utilisé pour les enfants, car il est sans alcool et 100% naturelle. Je vais utiliser du miel au lieu du sucre et saisonner la confiture aux poivre rose, Schinus molle. Le poivre rose est utilisé en médecine traditionnelle pour ses propriétés antibactériennes et antiseptiques. Il est également été utilisé comme un antidépresseur et un diurétique, et pour les maux de dents, les rhumatismes et les troubles menstruels. Autres recettes de coings sont incluses dans cette page. Et enfin, nous allons préparer des bocaux de la compote de poire ((Pyrus communis)) . Avec ses conserves de fruits, vous confectionnerez tout au long de l’année des desserts savoureux et sains.
Nice idea !!
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